Welkom in deze wereld en in ons gezin, lieve Melvin!

Sinds vandaag heeft ons gezin er een nieuw lid bij. Welkom Melvin!

Advertisements
 1. #1 door Gerdien op 2 oktober 2011 - 13:34

  Gefeliciteerd!

 2. #2 door A. Atsou-Pier op 2 oktober 2011 - 14:18

  Ook gefeliciteerd. Als hij in de voetsporen van zijn vader treedt wordt hij vast een heel goede theoloog.

 3. #3 door peter op 3 oktober 2011 - 12:20

  Van Harte geluk gewenst, Smedes! Een godswonder, nietwaar, zo’n minimensje?

  Heb je dit ook gelezen?

  http://xa.yimg.com/kq/groups/16672752/1813465669/name/Achterhaalde-discussie-over-de-evolutietheorie.pdf

  In mijn boek staan alle biologische argumenten waarom evolutietheorie van het Darwintype onhoudbaar is. En hoe het wel in elkaar zit lees je er ook. Lees dat boek en je weet dat er geen synthese meer hoeft te komen tussen Darwin én God. Darwin zat er gewoon naast. Alle Darwinsten zitten er naast. Evolutie wordt verklaard door GUToB. En Fransen kan zijn onzin alleen verkopen door te liegen. Dat is ook verwerpelijk, nietwaar?

  PB

 4. #4 door Jan Riemersma op 4 oktober 2011 - 09:12

  Beste Taede, zeer gefeliciteerd met de kleine Melvin!

 5. #5 door Therese Corneille op 5 oktober 2011 - 10:25

  Van harte proficiat!

 6. #6 door Martin op 5 oktober 2011 - 17:40

  Gefeliciteerd, Taede! Geldt ook voor je vrouw, uiteraard.

  Ja, Peter, het ontstaan van nieuw leven (mens, dier, plant) is zonder meer wonderbaarlijk. Ik heb drie kinderen, en elke keer was het weer een miraculeus ontwikkelingsproces gedurende die 9 maanden, afgesloten met het tevoorschijn komen van een nieuw mensje. Wow! De organische quantumchemie is op dit moment nog niet verder dan hele kleine moleculen, laat staan dat de complexe biochemie kan worden uitgerekend.

  De theoloog bij die “achterhaalde discussie” zou eerst eens kunnen zeggen wat die fossielen dan wél laten zien. Dat er heel wat fossielen zijn ontkent zelfs hij niet. Maar nee, hoor. Hij is zo panisch over de evolutietheorie (atheisten!) dat hij alleen maar alles wil ontkennen.

  Verkoopt je boek nog een beetje?

 7. #7 door Jan Riemersma op 9 oktober 2011 - 12:08

  Beste Peter,

  Het is natuurlijk niet aan mij om te beoordelen of je gelijk hebt en we hebben, zeker sinds de dood van koopman Jobs, de plicht om een scherp oog te hebben voor de ‘crazy ones’, de mensen die tegendraads zijn, maar… is dit wel de juiste ‘thread’ om Taede te bestoken met opmerkingen over de vraag of de evolutietheorie juist is? 🙂

 8. #8 door Taede Smedes op 9 oktober 2011 - 14:12

  Beste Jan,

  Ik heb Peter Borger in de ban gedaan. Ik heb er genoeg van dat hij voortdurend allerlei fora op internet zoekt om zijn frustratie te uiten over het feit dat de wereld hem niet begrijpt. Ik heb genoeg van zijn messias-complex. Op de Facebook-pagina van ForumC hebben ze hem ook al vanwege zijn gespam in de ban gedaan, ik zie me nu ook genoodzaakt dit te doen, aangezien hij anders mijn blog gewoon overneemt. In het vervolg zullen dus de reacties van Peter in de spam-box belanden. Hij zal het wel weer censuur noemen. Tsja.

 9. #9 door gert korthof op 10 oktober 2011 - 19:21

  Taede van harte gefeliciteerd!!!

%d bloggers liken dit: